Vision Board Workshop


Pris: 1000,- pr person   

Der vil være mellem 2-4 deltagere på denne workshop

Jeg laver ofte et Vision Board til manifestering af noget jeg gerne vil føle. Du er nu inviteret med!

HVAD ER DET?

Et vision board er en form for kollage med udklip, tegninger osv af de ting, tilstande og følelser du længes efter at opleve i dit liv…symboliseret i billeder og farver mm. Du lærer at "kode" dine medbragte udprints så de rummer præcist den følelse du ønsker. 

-en kreativ og praktisk workshop med alle de tricks jeg kender til lyn-hurtig og intens manifestering af det du faktisk VIL opleve i dit liv.


HVAD ER MAGI og MIRAKLER?

De billeder dit sind forestiller sig om dit liv er = hvad du fokuserer på=hvad du tiltrækker

Ren Kemi


SÅ: Vision Board = bevidst ændring af livet MED DIN VILJE. Det føles som magi, men er logik for dit sind og dit liv. Vi er nød til at være modige og faktisk FØLE efter hvad vi gerne vil opleve i stedet for at kritisere det som er…..

Det du fokuserer på i dit liv bliver til din oplevelse i virkelighed....på et tidspunkt. Hvornår det sker, afhænger af måden du forholder dig på. Jeg lærer dig at være KLAR over hvad du trækker ind i dit liv.


Program:

Kort Guidet Meditation : Kontakt dine ”drømme og ønsker.”

Louises underviser og hjælper dig systematisk og præcist med:

- at finde ud af hvordan du arbejder MED dine drømme og slipper ud af det gamle negativt manifesterende mønster.

-Personlig guidning i forhold til dit tema, dine ønsker og visioner for hvad du gerne vil opleve eller bringe ind i dit liv. 

Ca. 2 1/2 times fokus på at lave dit Vision Board, hvor jeg hjælper dig så meget du har behov for. Processen sker i etaper, først laver vi fx en oversigt over emner inkl. hvad der med og hvad der modarbejder. Det er totalt guidet, så du kan roligt melde dig til.
Praktiske forberedelser: 

Du skal selv være aktiv, og finde udklip eller fotos INDEN workshoppen. Du kan printe fotos fra internettet....Dvs du skal ganske enkelt at finde ud af præsist hvad du længes efter og hvordan det fx. ser ud eller hvordan dit liv vil se ud "med det du ønsker dig i…." VIGTIGT: Du skal ikke overhovedet overveje, hvordan forandringen i dit liv kan ske. Den proces er netop, hvad visionboardet skal hjælpe dig med bagefter. DET er magien. 

Medbring dine udklip, ucensurerede, tag også farver, lim, saks og hvad du ellers føler måske kan høre med…. klip alt hvad du føler én eller anden forbindelse med, tænk ikke over hvordan det skal bruges eller om det kan bruges, om det passer sammen i farver eller stil….. hellere for meget end for lidt.

Stort stk kraftigt pap udleveres.Mere om visionboard og loven om tiltrækning:

Ved at gå bevidst ind i særligt følelserne du GERNE vil opleve, åbner du op for at dit liv rent faktisk kan rumme disse følelser ( og det føles rigtig dejligt ovenikøbet.) Noget ala det en dygtig sportsudøver gør: Jeg VED jeg vinder! Det er den der tror på og øver sig i at føle, at noget kan ske, som kommer til at opleve det frem for den, der giver tvivlen 1. pladsen. Tvivl blokerer for ens oplevelser, er undertrykkende og bremsende, men er en meget menneskelig og derfor almindelig del af os, og noget vi må arbejde bevidst med altid.

Processen med at skabe denne kollage er derfor vigtig, da det man ønsker ofte er noget man ”tror” ikke kan lade sig gøre for én selv og derfor kan et vision board ofte ose af man ikke rigtig tror på det ”skift” der kan ske. Ved at gå dybt ind i dine drømme og forhåbninger for dig selv i dit liv, åbner du op for en dimmension at MANIFESTATION AF DRØMME som du nok kun kan blive overrasket over. Det er min intention med denne workshop at støtte dig i netop at kunne få ting til at ske i dit liv!

Dit vision board vil fremkalde din drømmefølelse hver gang du ser på det, HVIS det vel at mærke er lavet med drømmens smukke intention og følelse. Den følelse du får, bliver reflekteret ud i dit liv x mange og "så skal du bare se hvad der sker…."

"DET jeg har min opmærksomhed på, er DET jeg fodrer med min opmærksomhed...altså det jeg giver NÆRING. Jo mere jeg ser på mit visionboard, jo mere fodrer jeg mit projekt, min drøm så det får den livsenergi der får frøet til at spire med maximalt "DRIVE." Jeg føler at når jeg fylder totalt top lækker næringsrig positiv opmærksomhed på min drøm, uanset hvor urealistisk den til tider kan virke, ja så blomstrer den, nøjagtigt som en mælkebøtte kan overleve imellem fortorvsfliserne på trods af alle odds :)

Derfor mister jeg aldrig movitationen med mine drømme, når de kommer fra min sjæls indre, de VIL bare blive til virkelighed, når de er i mit opmærksomhedsfelt dagligt."  

Louise


© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing