Foredrag : Min Livsbekræftende Nær-dødsoplevelse


Louises nærdødsoplevelse i 2004 bragte en hukommelse af LIV og meningen med LIVET som menneske med sig. Hun fortæller mere om det i foredrag du kan bestille med hvilken vinkel du er nysgerrig efter at høre/spørge om. 

Pris alt efter event, adresse, antal personer og længden af foredraget (30 min-1,5 time.)

For det udvidede workshop-event med yoga-cermoni m lydhealing og meditation, vil prisen desuden afhænge af lyd og plads forhold.


-et foredrag som varer mellem 30-45-60 min alt efter hvad i har lyst til og mulighed for. Ofte er der mange spørgsmål og stemningen bliver meget sjovt og afføder samtidig en dybde som bringer taknemmelighed og tilstedeværelse ind i nu´et. 

For en gruppe som skal arbejde sammen, kan mit foredrag bruges som en hurtig, let og selvfølgelig sammenrystning fordi alle mennesker har netop samme grundvilkår i livet : vi vil gerne nyde det mest muligt og dø med fred.Jeg føler vi være spændende, inspirerende og nyt at tilbyde mit slags foredrag. Som kategori må det siges at være eksistentielt nødvendigt og meget livsbekræftende. Et foredrag som vækker nysgerrighed og som rykker ved forestillinger man måtte have om død og liv. 

Jeg slutter altid af med en sjov let stemning og tager ansvar for at bringe livet med ind konstant. Idet foredraget bevæger sig på kanten mellem det livet og døden føler jeg det vigtigt at stemningen er ultra positiv og intentionen for mig er altid at inspirere deltagerne til mere livskvalitet og nydelse i alle øjeblikke.


Louise

I videoerne her er nogle indsigter til inspiration:
© Louise Dissing 2019  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing