Fødselsforberedelses Grupper med fokus på DIN oplevelseFødselsforberedelses Grupper: 


Disse hold er : Minigrupper på 3-4 kvinder. 

Hold tider: torsdage kl. 14-16


Hold 2021 sensommer: d. 26/8,  d. 2/9 og d. 9/8

Næste hold planlægger opstart slut september. Vil du med, så skriv til mig louise@louisedissing.dk
Pris: 1500,- Dkr for Fuldt program med 3 moduler

Adresse:   Dronningensgade 54, 3. sal dør 3, 1420 Kbh KTilmelding er betaling til Louise louise@louisedissing.dk, Myshop Mobile pay: 57897, husk at skrive dit hold nr.

lady-leaping-e1443641647792

 

Det samlede Kursus er delt op i 3 undervisninger.

Undervisningsformen har en workshop-form i et roligt blidt meditativt og samtidig energifyldt miljø, hvor du inviteres til at arbejde i dybden med dig selv. Et space hvor der er tid og ro til dig.

Hvad foregår der helt konkret?

Velkomst og overblik. I forbindelse med hver workshop finder alle i gruppen hvilke fokusområder der er vigtig for hver enkelt. Jeg har en plan for dagen og inden vi slutter workshoppen har jeg hjulpet dig frem til HVAD du må arbejde med for at "komme videre.” Dvs du fremlægger kort for din gruppe hvad du lover dig selv at gøre for dig selv til vi mødes igen. Gruppens samhørighed og støtte til hinanden mens vi er samlet vil gøre det nemmere for dig at holde dine intentioner aktive i din dagligdag, idet du naturligt har mere motivation til at GØRE hvad du lover dig selv at gøre, når du hører til en flok som kender dine behov. Det handler om at gøre det bedste for dig selv, via at finde frem til hvad det er som er bedst for dig.

 Jeg laver spørgsmål til dig, fortæller historier og giver eksempler fra jordemoderlivet, og deler viden om de åsagssammenhænge og logiske forklaringer som jeg føler er sande, så sande at vi kan mærke at vi tør læne os op ad dem med tillid. 


Formålet med forløbet er:

-  du lærer at balancere dig selv og finde roen, samtidig med den intensitet som fødslen jo ER.

Ultimativt søger enhver fødende instinktivt en indre ro i stormen af fødslen, så hun kan tillade alt og stole på kroppen, processen uanset hvad, og selvfølgelig have tillid til folk omkring hende. HVIS hun kan være i den indre ro, VED hun, at hun har gjort sit bedste og at det ER roen og balancen mellem afspænding og action som er essensen. 


- du kender det at bruge vejrtrækning som redskab til accept af smerte.

Graviditet og fødsel ER en transformation der har potentiale til at gøre dig modig og fokuseret. En gave til dig selv, din baby, din oplevelse af fødslen og til din familie i resten af dit liv. Vejrtrækning trækker dig ned i din krop og viser dig potentialet i at føle dig selv i kroppen. Vejrtrækning ør dig opmærksom på din styrke i kroppen og din ro. Giver selvtillid og giver iltning til din baby undervejs.

-at du mærker ind i din partners rolle

hvad du forventer af din partner under fødslen og at din partners behov også bliver italesat er vigtigt for at du kan udnytte al energi tilrådighed for dig…om han er med på forløbets 4. gang, eller om du snakker med ham om dem hjemme er ikke det afgørende. Det er graden af ærlighed i tør have overfor hinanden, som giver jer tillid og opbygger den fællesfølelse som familien skal bruge fremover. Den starter allerede NU.

Afspænding med Rebozo ( gerne med inddragelse af din partner hvis han kan være med på den 3. workshop) vil være en del af undervisningen. - at du kan regne med dig selv og det du lærer i gruppen faktisk bliver integreret i DIG

Intentionen med gruppe undervisning gør jeg mere og mere ud af fordi vi mennesker har god gavn af at være sammen om at løfte os og ford i det er så dejligt at have en gruppe at vende tilbage med sine nye indsigter i. Gruppe ansvarsfølelsen giver motivation og energi og styrke.


-at du tør have tillid til livet og gå ind i accept af naturens præmisser 

undervisningerne tilsammen giver dig styrke, selvtillid og mod til at stole på dig selv og til tage udfordringerne du møder op. At din LYST til at tage chancer er stor FORDI du oplever at der er en kæmpe motivation i at satse på at komme til at opleve at du kan mere end du troede du kunne. 

Vi opløser tvivl du har på dig selv, din krop og naturen. Hvad der føles som afmagt ser vi på og vender til noget du kan bruge positivt. 

Da graviditeter og fødsler i sagens natur handler om videregivelse af liv, beskæftiger vi os selvfølgelig med den følelse af afmagt overfor liv og død, som kan komme tilstede i forbindelse med det. 

For at arbejde med afmagt og frygt undersøger vi HVILKE områder af graviditet og fødsel du faktisk KAN påvirke positivt i forhold til hvad du selv drømmer om at opleve og HVILKE områder og emner du kan ikke gøre noget fra eller til omkring og hvordan du er nød til at forholde dig til dem så du stadig er stærk i dig selv.


- du får den viden om fødslens natur, som du har behov for.

De moduler jeg har planlagt tager dig gennem de jordnære fysiske facts og  rummer samtidig den mystiske magiske energi som ligger latent i hele oplevelsen. Harmoni mellem den fysiske og følelsesmæssige oplevelse  er det jeg far fokus på. 

Vi går ind i diverse former for coping-teknikker til smerteoplevelser og følelsesmæssige oplevelser du kunne komme ud for under en fødsel. Desuden grundige forklaringer og perspektiver på de forskellige faser, muligheder for oplevelser og hændelser man kan komme ud for under en fødsel.


- hvordan du bedst forholder dig til omgivelserne under din fødsel (på hospital eller hjemme.)


- at du kan bruge en meditativ sindstilstand som fokus.

Hver undervisnings modul slutter af med en healende oplevelse som er en blanding af lydhealing, guidet meditation og guiding indi at forbinde sig selv med sin baby i maven.
Praktisk: Kurset er et fast forløb og koster  1500 kr pr person ( hvis din kæreste skal med er hans pris også 350 pr gang) for de 3 moduler samlet.  

Underviser: Jordemoder Louise Holst Dissing

Kontakt: tlf 26 83 90 97 eller louise@louisedissing.dk

-Du kan komme med eller uden partner.  

-Du kan godt deltage hvis du måske skal have kejsersnit fordi kurset er for alle aspekter af forløsning

-Du kan være med uanset hvor langt henne i graviditeten du er.

-Medbring noget at skrive på og med. Gerne et kladde-hæfte/lille bog med friske sider, som du har med igennem forløbet.Kort om mine Perspektiver på yin-yang energien i din krop og dit sind i forbindelse med forløsning af din graviditet.

Måne, Yin: Find og fold din feminine energi ud på vej gennem graviditet. Du er nød til at elske alt ved dig selv, din krop, forandringerne og dine følelser uanset hvad. Det gør dig klar til at være mor og rummelig overfor din baby og partner i familiedannelses tiden.

Ro, tillade bare at være. Tillade veerne at arbejde i din krop. 


Sol, Yang: Frem mod fødslen bygges din mere action orienterede energi sig op. Maskulin energi i dig overtager ved selve fødslen. At tage denne energi ind bevidst hjælper til at du elsker at din krop har veer og gør noget for at føde babyen. Du er nød til at overgive dig til den kæmpe power fødslen ER og elske at du også rummer den slags action. At validere det i dig selv gør dig modig og giver en stor selvtillid og følelse af at kunne præstere. At det fremover er naturligt for dig at du kan ting du ikke lige regner med, for du ved at du rummer en yang energi som kan trækkes frem når det er nødvendigt.

Spring ud i det fødsel og familie-liv med mod og oprejst pande. 


Harmoni er total tillid og accept af det hele….
OBS ANDRE MULIGHEDER:

-Mulighed for tilkøb af personlig session hos Louise i mit studio på Christianshavn. Fx som behandling af graviditets gener, forberedelse af kroppen før igangsætning af fødsel, måske du føler usikkerhed på dig selv, eller angst for fødslen, afstressende behandling inden kejsersnit eller en time på healing-briksen som ren og skær afslappende kærlig gave til dig selv. Pris: 800 kr.


Meditations pakke med 4 meditationer 120 kr, betal via mobile pay, sendes med wetransfer.

11379885 1587828271481166 1060659532 n


- du aftale et personligt tilrettelagt fødselsforberedelsesforløb på 5 gange á 1,5 time KUN til dig, sammen med Louise Dissing. 

Pris ialt 5000,- 


Læs gravides anbefalinger af det personlige forløb her:


Hvad har det betydet for mig at være med på forløbet? 

Fra Cecilie:

 

At være med på Louise Dissings forløb har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg gik hos Louise fire gange og nåede på den tid at gennemgået en kæmpe transformation.

Jeg gik fra at være hunderad for fødslen, til at ture se på den med helt nye og andre øjne, og faktisk se frem til fødselen med ro og tillid.

Jeg har udviklet mig og er blevet klogere på selv fødslen, men også klogere på mig selv og mine reaktionsmønstre.

 

Jeg har fået styrket min selvtillid og mit selvværd. Jeg har opbygget en større accept og tillid til universet.

Jeg har fået konkrete redskaber, som jeg kan tage med mig til fødslen, men også bruge ved andre aspekter af livet.

Min kæreste var med en af gangene, hvilket var rigtig værdigfuldt for os.
At have min partner med til fødselsforberedelsen, har styrket os som par og bragt os tættere sammen.

 

Jeg gik alene hos Louise, hvilket var meget intens, men også en unik oplevelse. Jeg kunne tillade mig selv at være åben og sårbar. Louise er meget tillidsvækkende og jeg følte mig med det samme tryk hos hende.
Louise stillede knivskarpe spørgsmål, som gav anledning til stor refleksion. Både i øjeblikket og ved hjemmeopgaverne. Louise er heller ikke bange for at stille den slags spørgsmål, som ofte bliver fortiet. For mig var det en stor forløsning at få sat ord på de svære tanker og talt om nogle af livets essentielle spørgsmål.

 

Når jeg ser tilbage på mit forløb hos Louise og hvad jeg har fået ud af det, vil jeg ikke havde været forløbet foruden.
Jeg kan på det varmeste anbefale det til andre <3


Fra Louise S. 

Da jeg pludselig blev gravid, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville gå til min graviditet fra et mere spirituelt sted end da jeg ventede mig mine førstfødte tvillinger for 10 år siden. 

Jeg havde været på en personlig rejse gennem de sidste 8 år, og var nu et sted hvor jeg med større klarhed og bevidsthed kunne se befrugtelsen, livet i mig og min rolle som en brik i et større puslespil. Min graviditet var et mirakel, som alle graviditeter er - Og jeg ville gå til det med størst mulig kærlighed og vibration i kroppen.

 

Jeg var stødt på Louise’s navn i anden sammenhæng, men vidste intuitivt at jeg ville i et længerevarende forløb hos hende, for at komme i kontakt med min krop på en dybere måde under graviditeten. Jeg ønskede at få støtte til at holde mig selv i en høj ren energi under graviditeten så jeg og min søn fik de bedste betingelser for at forbinde os med hinanden på en sund og let måde.

 

Det har været en vidunderlig rejse. For hver behandling har jeg mærket et løft i min krop og tanker, og følt mig renset for hvad end jeg bar på af bekymringer, opspændinger og tinge energier i krop og sind.  Louises intuitive formidling af, hvad der var vigtigt for mig at fokuserer på lige nu, satte mig fri for hver session – og hendes healende kraft i behandlingerne har efterladt min krop blød, let og klar – til den næste periode i graviditeten.

 

Louises visdom er dyb og hendes sande væsen skinner igennem, i både ord og væren. Hendes klarsyn, kontakt med højere lag, hendes evne til at se og møde mig, hvor jeg er – hver eneste gang -  og ikke mindst hendes evne til at være kanal for en healende energi, kan jeg anbefale alle der ønsker at forberede sig selv og den lille nye sjæl på den tid, der er og kommer. Mine varmeste anbefalinger,

 

Kærlig hilsen

Louise

© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing