Klik også her for at læse anmeldelse om: ANMELDELSER og TILBAGEMELDINGER fra Fødselsforberedelses Kurset

Klik også her for at læse anmeldelse om: Voksen healing holdet

Klik også her for at læse anmeldelse om: børne baby behandlingerne


Her ser du folks respons efter Healing Sessioner:


Af hjertet tak for det du gjorde i lørdags. Det er som om det hele giver lidt mere mening nu og jeg kan slappe af i nuet. Resten af lørdagen blev jeg faktisk så træt, så træt. Jeg havde det som om, jeg havde fået en 2 timers lang dybdegående massage! Om søndagen var jeg fuld af ro og en stille boblende dyb energi. Flere gange i løbet af dagen var det som om jeg modtog en masse kærlighed lige ind i kernen. Som om jeg kunne indstille på den ret direkte. Det føles utroligt rart:-) 

Katrine


Ej Louise du er simpelthen bare så skøn og dejlig en kvinde! TAK FOR DIG!!!! <3 og dine støttende og kærlige ord!

Du inspirere mig meget! Jeg håber, jeg også kan give lige så meget til andre en dag! 

TILLID er så meget the keyword for mig i år det er godt nok meget tydeligt! OG KÆRLIGHED!

….fyldt op med tillid, kærlighed og RO og en solid TRO på det gode i ALT og ALLE jeg omgiver mig med! 

TAK! <3 jeg glæder mig til dine meditationer! 


LÆndring fra var hos dig:

Opgivenhed vendt til stædighed men fra et godt sted indeni. Tro! Indianer.

Energien var låst som ved rigor mortis. Jeg har fået min power tilbage.

😘 MariannMit kendskab til Louise startede på et yoga retreat, hvor jeg mærkede hvor langt jeg var kommet væk fra mig selv og væk fra den jeg gerne vil være. Efter denne indsigt - og kæmpe tudeture, foreslog en kærlig veninde at jeg skulle ringe til Louise. Og hold da op - jeg føler i den grad jeg er på en guidet rejse tilbage til mig selv. 

Først og fremmest er Louises egen energi helt fantastisk, positiv, smittende og meget inspirerende.

 Jeg ved ikke helt hvad der sker når man træder ind af døren i Louises univers, men noget magisk sker der – Jeg oplever hendes univers som kærligt, powerfuldt og favnende – der er meget plads til alle følelser. Louises univers er HØJ bevidsthed – og det blev mig pinligt bevidst hvor meget jeg har syltet rundt i lav bevidsthed – og at mit liv længe har været ren overlevelse.

 Jeg har det som om at hele posen er blevet rystet, at gamle ting slipper, at nye indsigter kommer frem. Ting der fyldte vildt meget, er nu ikke så store længere, og der er lyst til at gå nye veje. Fysisk er der sket en markant forskel siden jeg trådte ind ad døren første gang; Jeg kunne slet ikke rette mig ud og hele min krop gjorde ondt. Nu er der mere plads, mere frihed og jeg føler for første gang længe at jeg har hovedet over vandet.

W.

 

 

tak for de fantastiske og ret vilde sessioner hos dig. Jeg ved ikke, hvad det er, du gør, men du kan ihvertfald noget magisk. 

Signe


Tusind tak Louise,

Skønt at være i dine kyndige hænder og tak for at give mig ro og renhed i sjælen. 

Kram Ida


Jeg ønskede stærkt at blive gravid og fik en behandling hos Louise netop den uge, hvor det faktisk viser sig, at jeg er blevet gravid. Jeg har set hende et par vejs i graviditeten og har fået en behandling igen her en uges tid inden jeg skal føde. Jeg kan mærke min krop gør sig klar nu - den arbejder med de kræfter og den tillid Louise og jeg sammen har givet den.


Efter behandlinger hos Louise føler jeg mig salig og lykkelig. Både min krop og mit sind har en ro og glæde jeg ikke kan opnå på egen hånd (selv gennem yoga, meditation mm). Jeg kan ikke forklare, hvad hun gør og har heller ikke behov for det. Jeg kan blot beskrive det som følelser, stemninger og sansninger af tillid til min krop og sind, ro og nærvær og en grundlæggende glæde over og styrke til livet.

Kærlige hilsner, Martha


Jeg bliver nød til at sige igen, at det var den mest intense og fantastiske oplevelse at blive healet af dig i dag. Min ryg brænder stadig lidt, og jeg er træt på den gode måde. Kan allerede mærke bedring i knæet, har også haft ondt under tæerne på den venstre fod, men det er væk nu… Cyklede hele vejn til Lyngby med det bredeste smil om munden ( trods mørkt og trist vejr,) for at følges med min søn hjem. Det første han sagde da han så mig var, sig mig hvad f…..er der sket med dig i dag far? :-)

Du er den mest fascinerede og inspirerende person jeg længe har mødt, og jeg har stor respekt for det du udfører.

Kærligst Søren


Fra en mor:

Jeg sender en intention ud om, at jeg vil finde indre ro, stor kærlighed og glæde i mit liv.

Jeg tror på, at jeg vil finde kærligheden, at ham, jeg skal være sammen med vil elske mig, se mig, føle mig og acceptere mig, for alt jeg er. Ligesom jeg elsker mig, ser mig selv, rummer mig selv og mine følelser og accepterer mig selv for alt hvad jeg er, alt hvad jeg gør og alt, hvad der er sket. 

Jeg ønsker at tro på, at der er en dybere mening med det, der sker: den mand, jeg vil finde lykken og kærligheden med, skal kunne rumme mig.

Stå ved dig selv, accepter dig selv, lyt til din mavefornemmelse, vær åben, imødekommende, inviterende. Nyd, accepter, elsk dine børn, vær stolt af, at de gør dig til mor. 

...det lyse humør har holdt sig :-) Og jeg har været umanerlig træt! Og de første par dage fik jeg vidst ømt noget ud i tarmene. Knæet har været ret ømt. Så alt i alt en meget god effekt på jeg sigt. Jeg glæder mig meget til næste uge!

Kh Lise


Kære Louise, jeg har været helt fyldt op af styrke, mod og alle mine nye good vibes jeg fik efter at have været hos dig i fredags. Det hele der kom frem føles så rigtigt- men her på tærsklen til at skulle handle på noget af det bliver jeg bange og begynder at trække lidt i land. Forsøger at meditere lidt og holde fast. Det er udfordrende det her! Jeg vil gerne ha en ny tid :)

Kh Mara


Der er få mennesker som er så rummelige/accepterende og forstående som Louise. Hun får de varmeste anbefalinger fra mig.

Carina


Jeg er fuld af taknemmelighed over alt det du har hjulpet og gjort for mig! Du er vidst det man kalder gifted.

Jeg er så glad for at jeg fandt frem til dig Louise, pure magic. Nu skal det hele lige synke ind og være kan jeg mærke, men jeg ved bare at du er min go-to for fremtiden, det er så godt og perfekt.

M


Thank you sooooo much Louise!!!!!!! I loved our session beyond measure and can't wait to see you again!!!!! And I've already incorporated more creative fun into my time with my daughter and it is already changing everything!!!!

Sending much much love, and feel so thankful for your mystical magical presence!

Sarah


 my heart and spirit and body feel so good after our magnificent session.

Well actually my body was feeling the next day and day after as if I was in a boxing match :) 

... it seemed you barely were using any physical "force" (of course not, not your way)

in the energy session on the bed but I could feel energetically as if large movements even skeletally,

bones, were moving when you connected with me.

So thank you thank you-- I feel so good and strong and aligned. 

What a dream manifested in this realm. And I felt it reflected the very deep affirmation and confidence

your healing gave me. And as you said, I even heard my voice as it is without judgment, as a powerful voice,

a pure one, speaking its truth…

Amy


Har du også en overbevisning om at healing og selvudvikling skal være hårdt, så kan jeg varmt anbefale dig Louise- hun er indbegrebet af humor, lethed og glæde 

Ps. Det bliver SÅ meget lettere at få svar på de spørgsmål du går og tumler med, når du træder ind i den glade og lette energi 

Det kan varmt anbefales 

LuciaKære Louise Tusind tak for 2 skønne timer - det var både livgivende og spændende at være sammen med dig. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Louise - der nænsomt og opbyggeligt guider en igennem seancen. Jeg cyklede derfra med en glad og optimistisk følelse i krop og sjæl og klart nysgerrig på mere. 

Kh Lone Søndergård


Louise har en fantastisk inspirerende tilgang til, at arbejde med krop, sind og sjæl. Jeg har modtaget hendes inspiration og guidance i personlige sessioner, og i work-shops med Qi-gong, meditation og Vibrational healing. Og der adskiller hun sig virkelig fra mange andre undervisere, ved den måde hun formår, at bringe så meget farverigt poesi og indlevelse ind i hendes formidling. Hendes undervisning og personlige sessioner, har en dyb resonans og giver genklang på mange niveauer, som virkelig har hjulpet mig, til at røre min egen indre poesi og visdom, og tilladt mine drømme og visioner at spire og tage form. Kan på det varmeste anbefale hende.

-----Efter 2 magiske personlige vejledninger, jeg har oplevet hos dig: 

En dyb indre connection. Jeg kan huske, jeg gik fra sessionen og følte mig så super godt tilpas og tilstede med mig selv…..meget meget store oplevelser for mig at komme så meget i kontakt og kunne mærke energien på så jordnær og fysisk en måde. På den måde har det nok hjulpet mig til at vide, at det er noget jeg altid kan søge/komme i kontakt med, når jeg får brug for det i løbet af livet. Så det har givet mig en slags tryghed, men samtidig også sådan en stor følelse af, hvor magisk livet er.  Så jeg kan klart anbefale et forløb hos dig ….

Sofie


...en helt fantastisk oplevelse, som stadig får mig til at boble af glæde:-) Jeg var slet ikke klar over, hvor stor en betydning det egentlig har haft i mit liv. Da jeg gik ud af døren i onsdags, var det som om, jeg havde fået taget gipsen af et brækket ben. Jeg følte mig helt skrøbelig og sårbar og alligevel utrolig lettet og befriet!

Signe


 En helt igennem fantastisk oplevelse. Er fyldt med taknemmelighed lige nu over hvor langt jeg er nået (tænkt at jeg skulle sig det.) Jeg føler mig lettere og mere glad.. jeg er træt på den gode måde for første gang i lang tid…

Charlotte 


Dine meditationer samt vores session, har givet mig et stærkere anker i nuet. Jeg kan også mærke, at spændingerne omkring øjnene har løsnet sit tag. Samtidig mærker jeg en form for overgivelse, at det er gået lidt op for mig, at jeg blot skal acceptere alt det, der nu er. Dvs. alle spændinger, følelser og situationer i stedet for at forsøge at ville forandre det. Når jeg lader det være, så kan jeg mærke en smule plads, og de ting som før, fyldte meget i mig lige pludselig ikke fylder alt længere. Det er en spæd fornemmelse, der er kommet i mig om at give slip, lade alt være eller at overgive mig til det, der er. Dette at lade "tingene" være, er ret nyt og derfor stadig lidt udfordrende, men er taknemmelig for, at noget i mig viser hvordan, at jeg kan lade tingene være, som de er. 

Lise


Jeg er taknemmelig over, at du får mig til at holde fokus på nuet og fred/ro til os og vores lille familie. Jeg kan mærke stor forskel på mig som mor og på min baby. Siden sidst kan jeg bare lægge ham, ae ham og synge…så finder han selv roen og ligger og nyder at være sig selv og langsomt give sig hen til søvnen. Jeg tænker over hvor stor en gave det er at kunne være med sig selv og finde ro- det har du helt klart sat gang i! 

Lotte
© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing