Solo Fødselsforberedelses forløb med dig og Louise- du aftaler et personligt tilrettelagt fødselsforberedelsesforløb på 4 gange á 1,5 time 

Kontakt mig: louise@louisedissing.dk eller ring/sms på 26 83 90 97

Pris ialt 5000,- 

Vi aftaler datoerne sammen og mødes Hverdage, i dagtiden. Hvis du har behov for aften tid, weekender eller for at jeg kommer hjem til dig snakker vi sammen om mulighederne og prisen.  


Program: 

Vi tager favn om dig og din opfattelse af graviditet, fødsel og familiedannelse. Du kan læse om diverse emner under i mini-hold beskrivelsen og også se videoerne som inspiration. Du kan være sikker på at jeg gør mit aller bedste for at gøre dig klar til fødslen. Den sidste gang anbefaler jeg at du har din partner med. Læs gravides anbefalinger af det personlige forløb her:

Hvad har det betydet for mig at være med på forløbet? 

Fra Cecilie:

 

At være med på Louise Dissings forløb har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg gik hos Louise fire gange og nåede på den tid at gennemgået en kæmpe transformation. 

Jeg gik fra at være hunderad for fødslen, til at ture se på den med helt nye og andre øjne, og faktisk se frem til fødselen med ro og tillid.

Jeg har udviklet mig og er blevet klogere på selv fødslen, men også klogere på mig selv og mine reaktionsmønstre.

 

Jeg har fået styrket min selvtillid og mit selvværd. Jeg har opbygget en større accept og tillid til universet.

Jeg har fået konkrete redskaber, som jeg kan tage med mig til fødslen, men også bruge ved andre aspekter af livet.

Min kæreste var med en af gangene, hvilket var rigtig værdigfuldt for os. 
At have min partner med til fødselsforberedelsen, har styrket os som par og bragt os tættere sammen.

 

Jeg gik alene hos Louise, hvilket var meget intens, men også en unik oplevelse. Jeg kunne tillade mig selv at være åben og sårbar. Louise er meget tillidsvækkende og jeg følte mig med det samme tryk hos hende. 
Louise stillede knivskarpe spørgsmål, som gav anledning til stor refleksion. Både i øjeblikket og ved hjemmeopgaverne. Louise er heller ikke bange for at stille den slags spørgsmål, som ofte bliver fortiet. For mig var det en stor forløsning at få sat ord på de svære tanker og talt om nogle af livets essentielle spørgsmål.

 

Når jeg ser tilbage på mit forløb hos Louise og hvad jeg har fået ud af det, vil jeg ikke havde været forløbet foruden. 
Jeg kan på det varmeste anbefale det til andre <3 


383ed7fdac1e56772d04502aaac480da


Fra ( en anden ) Louise

Da jeg pludselig blev gravid, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville gå til min graviditet fra et mere spirituelt sted end da jeg ventede mig mine førstfødte tvillinger for 10 år siden. 

Jeg havde været på en personlig rejse gennem de sidste 8 år, og var nu et sted hvor jeg med større klarhed og bevidsthed kunne se befrugtelsen, livet i mig og min rolle som en brik i et større puslespil. Min graviditet var et mirakel, som alle graviditeter er - Og jeg ville gå til det med størst mulig kærlighed og vibration i kroppen.

 

Jeg var stødt på Louise’s navn i anden sammenhæng, men vidste intuitivt at jeg ville i et længerevarende forløb hos hende, for at komme i kontakt med min krop på en dybere måde under graviditeten. Jeg ønskede at få støtte til at holde mig selv i en høj ren energi under graviditeten så jeg og min søn fik de bedste betingelser for at forbinde os med hinanden på en sund og let måde.

 

Det har været en vidunderlig rejse. For hver behandling har jeg mærket et løft i min krop og tanker, og følt mig renset for hvad end jeg bar på af bekymringer, opspændinger og tinge energier i krop og sind.  Louises intuitive formidling af, hvad der var vigtigt for mig at fokuserer på lige nu, satte mig fri for hver session – og hendes healende kraft i behandlingerne har efterladt min krop blød, let og klar – til den næste periode i graviditeten.

 

Louises visdom er dyb og hendes sande væsen skinner igennem, i både ord og væren. Hendes klarsyn, kontakt med højere lag, hendes evne til at se og møde mig, hvor jeg er – hver eneste gang -  og ikke mindst hendes evne til at være kanal for en healende energi, kan jeg anbefale alle der ønsker at forberede sig selv og den lille nye sjæl på den tid, der er og kommer. 

Mine varmeste anbefalinger
IMG 0100© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing