Skema og Kalender  i Dronningensgade 54, 5. dør 3


Udviklings Gruppe-forløb: NY BEGYNDELSE

Få en GRUPPE som vil sørge for at minde dig om at du godt kan få "Ting" du ikke før har troet muligt TIL AT SKE. Praktisk læring til hverdagen.  

Hvornår: Torsdagene: 15/8, 12/9, 3/10,  31/10 

(ved fælles behov for flere møder arrangerer vi selvfølgelig dette herudover og pris for ekstra møde er 350kr)

Kl. 15.30-17.30  

Pris: for forløbet som er ialt 4 gange : 1400,- kr og inkluderer det papir og de skriveredskaber, som vi bruger her. 

Praktisk

-Jeg har læskende drikke i køkkenet til alle.

-Nogle er glade for at have tusser med, overstregningstusser, notes bog at skrive i, en amulet eller krystal, englekort osv. Du gør nøjagtig hvad du føler for. Der er ikke nogen decideret pause og vi starter på slaget så vi udnytter tiden bedst.

Betaling er din tilmelding på MyShop Mobile Pay nr 57897


Du melder dig til at komme hver gang, så vidt det er muligt. 
Planen med gruppen er, at have en gruppe, som du har italesat dine drømme overfor som støtter dig 100%.Nogle du kan regne med lytter og som også selv er sårbare og trænger til DIN støtte.En gruppe facilitetet af Louise, hvor vi støtter hinanden i hver isærs projekter og udvikling. Både aktuelle og i fremtidige drømme om hvad vi ønsker at opleve i livet.Vi er individuelle og stærke i behov hver især og intentionen er, at vi alle bevarer denne power og passion for det vi brænder for. Og finder ind til det vi brænder for.

Vi holder altid en kort runde med :

-Fremlæggelse af DET eller DE emner som du har behov for at fokusere på for tiden. Og hvad der er sket siden sidst. Der afsættes begrænset tid af til hve enkelt, så runden bliver fokuseret.

-Louise har planlagt nærgående spørgsmål som alle arbejder med alene og derefter fremlægger mhp at mærke og føle mod til at udtrykke hvad du har brug for at gøre for at holde positivt fokus, og hvad du gør for at rykke videre med det du har behov for sker. Du vælger nogle mål som du ønsker at opfylde indtil næste møde og fortælle hvordan det vil gavne dig at holde dine mål.

Gruppen arbejder med Loven om tiltrækning, erkendelsen af at det vi som individer føler vil ske, vil ske. Stemningen af din drøm skal derfor IND i din krop. Vi kan derfor se frem til en fantastisk healing som griber igennem al gammel frygt, støttet at hinanden på vejen.TILLID er vores nøgle.


-en workshop-baseret undevisningsform med mulighed for alle slags spørgsmål til afklaring + tid til selvfordybelse ud fra de givne drømme du elsker at udleve.Vi finder vejen sammen og hver for sig.
Louise014978a830af0569119618eeeab86b1f   
© Louise Dissing 2019  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing