Kropsbehandling kan lette dig på mange måderKroppen spejler sindet og også omvendt. Derfor handler mine behandlinger om begge dele og virker på begge dele. Det kan være alt fra en fysisk skade til en mental tilstand du vil slippe. Ofte en blanding. Det kan også være du ikke aner hvor du skal tage fat. Det hjælper jeg dig med, når vi mødes. Jeg går igennem din krop som vej til at slippe hvad end det er. 


Kropsbehandling (incl. dit sind): Healing/Kranio Sakral Terapi, hvor du får den lethed gennem alle celler som din krop slapper totalt af i. Det støtter gennemstrømning til også de områder du evt har ”forsømt” og som kan have smerter, blokeringer eller sygdomme. Du mærker først og fremmest dig selv og dine behov. Forestil dig det overblik du kan have over dig selv og dit liv når du er totalt nærværende. Tillid til dig selv. 

Det kan tage 1 time på briksen. Nogle gange er det godt med flere behandlinger, det hjælper gerne en proces som har været under pres længe.


Pris 800 kr/t ( + 100 kr/t for sessioner i weekender, helligdage og aftner efter kl. 17)Hvilken form for behandling? og hvordan? 

Mit princip: Når musklerne frivilligt slipper, er effekten vedvarende og du har følelsen af “rigtig” fred i kroppen.

Teknik: Jeg bruger de forskellige behandlingsteknikker jeg er uddannet i og kender, her er Kranio Sakral Terapi nok den mest kendte. Jeg er desuden uddannet Bindevævs Teknikker, Arvævs Behandler, Nerve Release, Polariserings Terapeut og Healer og Meditationsguide.

Praksis: Mine hænder blødt på din krop mens jeg mærker dig og DU mærker dig. Det virker muskelafslappende og beroligende helt ind i muskler, sener, nerver organer, knogler osv. Mine hænder bevæger sig ifht at finde ind igennem dine spændinger så de forløser sig i takt med at du giver lov til mit nærvær og min ro ind i vævet. Der er ingen forcering, ingen massage, der er indfølthed i mine fingre og "varm fredfyldt energi overføring" er noget folk ofte beskriver som en stor del af oplevelsen. Jeg mærker hvor det spænder og hvor det er hensigtsmæssigt at jeg tager fat.Hvad kan mine kropsbehandlinger:

 RO og FRED i kroppen, som giver fred og ro i sindet, som giver fred og ro i livet uanset hvad det indeholder.

Jeg selv føler at der sker en rensende gennemstrømning i din krops væv, og samtidig i dit sind, og din opmærksomhed bliver nærværende, når jeg mærker dig med mine hænder og min bevidsthed. Det føles som om du mærker dig selv bedre og som at du giver dig selv lov at elske dig selv ind igennem det opspændte væv og derfor sker samtidig en opklaring af den stress/det pres eller den situation som har skabt den fysiske tilstand og DET er vidunderligt at mærke noget forløse sig på flere måder, så det føles som noget erkendt og indset og man føler man er kommet videre i sit liv og kan være mere tilstede og mere nydende.

 

Nogle mennesker kan li totalt stilhed under behandlingen og andre har behov for at dele hvad der opleves og andre kan godt li at blive guidet med ind i nu´et og i kroppen. Du er selv med til at mærke hvad der sker og jeg sørger for at du får det optimale ud af behandlingen. DSC1009


Jeg behandler alle, både børn, voksne, teenagere, babyer og gravide for fx:

stress, arvæv, uro, smerter, spændinger, hovedpiner, tinitus, migræne, angst, depression, følelelse af utryghed v livet, efter og før operationer af enhver slags mhp accept og tillid og heling.

Spørg, hvis du er i tvivl om det du søger hjælp til, kan afhjælpes med min støtte.


Kontakt mig for tidsbestilling, 26 83 90 97


Kærligst Louise


Her ser du nogle eksempler på folks respons efter Healing Sessioner:


Af hjertet tak for det du gjorde i lørdags. Det er som om det hele giver lidt mere mening nu og jeg kan slappe af i nuet. Resten af lørdagen blev jeg faktisk så træt, så træt. Jeg havde det som om, jeg havde fået en 2 timers lang dybdegående massage! Om søndagen var jeg fuld af ro og en stille boblende dyb energi. Flere gange i løbet af dagen var det som om jeg modtog en masse kærlighed lige ind i kernen. Som om jeg kunne indstille på den ret direkte. Det føles utroligt rart:-) 

Katrine


Der er få mennesker som er så rummelige/accepterende og forstående som Louise. Hun får de varmeste anbefalinger fra mig.

Carina


Jeg er fuld af taknemmelighed over alt det du har hjulpet og gjort for mig! Du er vidst det man kalder gifted.

Jeg er så glad for at jeg fandt frem til dig Louise, pure magic. Nu skal det hele lige synke ind og være kan jeg mærke, men jeg ved bare at du er min go-to for fremtiden, det er så godt og perfekt.

M


Thank you sooooo much Louise!!!!!!! I loved our session beyond measure and can't wait to see you again!!!!! And I've already incorporated more creative fun into my time with my daughter and it is already changing everything!!!!

Sending much much love, and feel so thankful for your mystical magical presence!

Sarah


Ej Louise du er simpelthen bare så skøn og dejlig en kvinde! TAK FOR DIG!!!! <3 og dine støttende og kærlige ord!

Du inspirere mig meget! Jeg håber, jeg også kan give lige så meget til andre en dag! 

TILLID er så meget the keyword for mig i år det er godt nok meget tydeligt! OG KÆRLIGHED!

….fyldt op med tillid, kærlighed og RO og en solid TRO på det gode i ALT og ALLE jeg omgiver mig med! 

TAK! <3 jeg glæder mig til dine meditationer! 


LÆndring fra var hos dig:

Opgivenhed vendt til stædighed men fra et godt sted indeni. Tro! Indianer.

Energien var låst som ved rigor mortis. Jeg har fået min power tilbage.

😘 MariannMit kendskab til Louise startede på et yoga retreat, hvor jeg mærkede hvor langt jeg var kommet væk fra mig selv og væk fra den jeg gerne vil være. Efter denne indsigt - og kæmpe tudeture, foreslog en kærlig veninde at jeg skulle ringe til Louise. Og hold da op - jeg føler i den grad jeg er på en guidet rejse tilbage til mig selv. 

Først og fremmest er Louises egen energi helt fantastisk, positiv, smittende og meget inspirerende.

 Jeg ved ikke helt hvad der sker når man træder ind af døren i Louises univers, men noget magisk sker der – Jeg oplever hendes univers som kærligt, powerfuldt og favnende – der er meget plads til alle følelser. Louises univers er HØJ bevidsthed – og det blev mig pinligt bevidst hvor meget jeg har syltet rundt i lav bevidsthed – og at mit liv længe har været ren overlevelse.

 Jeg har det som om at hele posen er blevet rystet, at gamle ting slipper, at nye indsigter kommer frem. Ting der fyldte vildt meget, er nu ikke så store længere, og der er lyst til at gå nye veje. Fysisk er der sket en markant forskel siden jeg trådte ind ad døren første gang; Jeg kunne slet ikke rette mig ud og hele min krop gjorde ondt. Nu er der mere plads, mere frihed og jeg føler for første gang længe at jeg har hovedet over vandet.

W.

 

 

tak for de fantastiske og ret vilde sessioner hos dig. Jeg ved ikke, hvad det er, du gør, men du kan ihvertfald noget magisk. 

Signe


Tusind tak Louise,

Skønt at være i dine kyndige hænder og tak for at give mig ro og renhed i sjælen. 

Kram Ida


det lyse humør har holdt sig :-) Og jeg har været umanerlig træt! Og de første par dage fik jeg vidst ømt noget ud i tarmene. Knæet har været ret ømt. Så alt i alt en meget god effekt på jeg sigt. Jeg glæder mig meget til næste uge!

Kh Lise


Dine meditationer samt vores session, har givet mig et stærkere anker i nuet. Jeg kan også mærke, at spændingerne omkring øjnene har løsnet sit tag. Samtidig mærker jeg en form for overgivelse, at det er gået lidt op for mig, at jeg blot skal acceptere alt det, der nu er. Dvs. alle spændinger, følelser og situationer i stedet for at forsøge at ville forandre det. Når jeg lader det være, så kan jeg mærke en smule plads, og de ting som før, fyldte meget i mig lige pludselig ikke fylder alt længere. Det er en spæd fornemmelse, der er kommet i mig om at give slip, lade alt være eller at overgive mig til det, der er. Dette at lade "tingene" være, er ret nyt og derfor stadig lidt udfordrende, men er taknemmelig for, at noget i mig viser hvordan, at jeg kan lade tingene være, som de er. 

Lise


Jeg er taknemmelig over, at du får mig til at holde fokus på nuet og fred/ro til os og vores lille familie. Jeg kan mærke stor forskel på mig som mor og på min baby. Siden sidst kan jeg bare lægge ham, ae ham og synge…så finder han selv roen og ligger og nyder at være sig selv og langsomt give sig hen til søvnen. Jeg tænker over hvor stor en gave det er at kunne være med sig selv og finde ro- det har du helt klart sat gang i! 

Lotte

© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing