Healing og Polarisering, en personlig oplevelse


 DSC0975POLARISERING - Hvordan? 

En ny session-form som healer din feminine og maskuline balance
HEALING - Hvordan? 

Louises egen udgave af “Healing” For nogle foregår meget af sessionen på min briks og for andre er det siddende overfor hinanden i indfølt meditativ kommunikation. Oftest en rar blanding, som du føler dig tilpas ved.


Hvad er Healing?

Det er en heling af DIG, din livsoplevelse og krop og sind…. og jeg er altid klar på en snak over telefonen inden du booker, hvis du har behov for det. 

Mit nr er:  26 83 90 97

Jeg arbejder meget med følelsen "opfyldt, rask, let, ren, tillidsfuld og motiveret. "Det er somom en stemning, der gør os mennesker helt trygge er indeni os allerede, men kan være trykket kraftigt ned under alt muligt gammelt i sindet og kroppen. Når vi ikke mærker den “rigtigt”er vi ikke helt lykkelige, og fremkalder grader af længsel efter fred.

 Det kan også være i form af sygdom eller spændinger fysisk, at vi bliver opmærksomme på at “noget må være galt” i vores system. Det er her jeg har erfaring med at mærke ind i HVAD og HVORFOR og HVORDAN tilstanden forløser sig?En session varer 1-1,5 time (pris: pr time 800 kr) alt efter hvad du gerne vil arbejde med. Det kan være alt fra en fysisk skade til en mental tilstand du vil slippe. Ofte en blanding. Det kan også være du ikke aner hvor du skal tage fat. Det finder vi ud af når vi mødes.Kontakt mig med spørgsmål og/eller tidsbestilling.

Louise: 26 83 90 97

 DSC1121


© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing