SOUL CONNECTIONS- sjæle forbindelserJeg tilbyder sessioner og personligt arbejde omkring det at mærke sig selv have forbindelser med andre sjæle og den energi og personlig proces og bevidsthedsarbejde som følger med denne oplevelse. Soul mate er een ting, Twin flame oplevelsen er en anden. Begge dele har jeg bevidsthed på og er sikker på at mange kan genkende følelsen. 

Twinflame er en indre healingsproces, der gerne involverer alt i ens liv og derfor bringer en del transformation med. Jeg har skabt en del værktøjer til denne proces som bla handler om Opbygning af Din New Light Body og din indre blanding af energier m/k i DIG.

Samtidig med den indre erkendelses og balancerings proces,  sker en forvandling af ydre omstændigheder idet livet afspejler ens indre som kommer i bedre balance. Hvad der før var en afspejling af en uharmonisk m/f energi i dig, vil med din indre healing blive til noget der passer til dig i balance. Bivirkningerne ved denne healingsprocess er dog, at den spreder sig ringe i vandet i ens liv og familie, arbejde og påvirker ja, alt faktisk. Det kan være ekstremt svært og kræver ens opmærksomhed næsten konstant og er noget jeg selv har lært meget af. Det positive er heldigvis, at det hele tiden føles godt omend det er nyt og hiver gulvtæppet væk under een gang på gang. Det åbner ens hjerte og liv og inspirerer til udvikling nært og fjernt.

Hvorfor sker det? Det er helt sikkert fordi man selv vil det. Man har selv indtjent denne oplevelse via sine indsigter og dedikering til sin evolution. Man har søgt Gud, Helligånden og i mødet med sin Twinflame er der mulighed for at opdage dette spejl. 

Der er fortsat SUPER meget tabu omkring den her slags, så jeg har besluttet mig for at være meget ærlig og åben og uden skam og skyld over at afsløre disse processer i mit eget liv. De forandringer som er sket med mig fortsætter og jeg må følge med, også her på siden.

Jeg holder healing sessioner som går dybt

RING eller SKRIV til mig, hvis DU har brug for støtte eller har spørgsmål, jeg hjælper gerne, så du kan finde mere ro og fred i din proces.

Louise@louisedissing.dk


I have ALSO created a specific youtube channel for this specific subject. The videos are made in 2016 and are from a very clear honest state of being within me. This journey has stripped me down to my core. I am happy about it and also humble. It is a continuation of evolution that is in the will of GOD. I hope you recieve me well from 2016-now:

 

novmber 2020:


Twin Flames Perspectives and Meditations support mp3-files in english: Please let me know if you want to buy any files. I sell each package for 400 kr. Pay via MyShop 58797, I send by wetransfer.

Relevant Issues, Messages and Help, Channeled by Louise. All in english at the moment, since that is my current flow.


The following files are relevant for Twinflames in Merging process. Could be at any time of life since twinflame merging is an ongoing expanding process.

to buy contact Louise. These are Mp3 soundfiles:


Package: 1

Becoming and understanding:


-Meditate Connection

- Merging with TF

-Heal and TF Merge

-Energitic healing Hug

-Keeping a High frequenzy

-Tension Release


Package 2

Twin Flame, knowledge and wisdom about:

Working with healing energies becoming your real authentic devine self.


-Awareness on creation

-TF Purpose f/m energy

-We are I- Union

-win win, union is "totally self"

-TF love with ease


Package 3


Twin Flame, knowledge and wisdom about:

Awakening to your special blueprint code. Your original life path for YOU and that of your Twinflame, together and for each one of you. Stuff about connecting and feeling and accessing your lifes mission


-Creating life

-focus tools for creating your life 

-Free Will in God, very key (LISTEN)

-TF, Tap into Mission feeling (Twinflame is Gods Will, cool tool to find meaningfulness)

-TF1 (LISTEN) perspectives on twinflames, meditation

-INTENTION WORK, TRUSTING YOURSELF AS SPIRIT, AS GOD

-THE SHIFT OF DIMENSION AND EXPANSION THAT IS NOT NORMAL YET

-CHRIST CONSCIOUSNESS
Kærligst Louise

© Louise Dissing 2020  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing