Individuelt Grundforløb


Grundforløbet er er personligt individuelt forløb med personlig proces i form af samtaler og spørgsmål som Louise har udarbejdet mhp at løfte dig OP med. 

 4 x 1,5 time hvor man lærer konkrete jordnære udgangspunkter og selvindsigter som hjælper dig med at perspektivere og opleve dit liv som noget der konstant folder sig ud alt efter dit eget valg af fokus fx. hvilken stemning og overbevisning, og forventning du generelt har og sammen finder vi ind til din villighed til forvandling og fx mere tålmodighed og større kærlighed til dig selv. Du vil lære at lytte indad og i det hele taget lære at stole på dit instinkt.

Forløbet uddanner dig til at kende hvordan du arbejder sammen med de principper som gør at du vil kunne have :

 

"tillid til at give dig hen til intuitiv livsførsel.”


"at føle dig tilpas, udleve dig, føle dig fri og afklaret." 


"at kunne skabe din egen virkelighed, gøre dine drømme til virkelighed


- det er Lykke, Magi, Kærlighed og Meningsfuldhed!


Solo-Forløbet er en intensiv bevidstgørelses-oplevelse, hvor du kommer ind i de følsomme sandheder og stemninger i dig hvori du mærker hvad du egentlig brænder for og jo også mærker alt der står i vejen. Her dedikerer du dig til at tage tiden til at undersøge dine egne mekanismer mhp at kunne agere frit uden alt det emotionelle som almindeligvis kommer på tværs.  Det er planen helt konkret at du slipper frygt og afmagt, skam og skyld eller hvad nu du har i bagagen som smerter på een eller anden måde.  Vi ser på det sammen, mens vi arbejder med at lade din nye tilstand trænge ind igennem dit liv. Den tilstand DU ønsker at leve i. 

Du vil opleve dig selv på ny og med nye slags udfordringer og du vil endda opleve din fysiske krop reagere med udrensning. Din krop spejler altid dit sind, så når du ændrer tankerne om dig selv og dit liv, ændrer din krop sig i takt med det.

Dine opgivelser vil få behov for forandring også. Relationer som trænger til afklaring vil komme dertil.

Dit liv indordner sig efter hvad du forestiller dig er muligt og dine handlinger imod det du ønsker og drømmer om hænger proportionelt sammen med “ i hvor høj grad du selv er overbevist om at du godt må få det liv der føles meningsfuldt sandt og lykkeligt for dig.


Selvfølgelig vil der være noget du tror ikke kan lade sig gøre

Selvfølgelig vil der være noget du føler komplet afmagt overfor 

Selvfølgelig vil der være noget du er bange for at føle

Selvfølgelig vil der være noget du frygter sker….

Selvfølgelig vil der være noget du ikke kan overskue


det er derfor du ikke har taget 100% handling på dine behov og det er derfor du er nød til at beslutte om du virkelig VIL føle den der passionerede livslykke og opfyldthed.


Vi gør det sammen og det ER meget sjovere og enklere end du tror :)Det er med masser af kærlighed til FORLØSNING, at jeg inviterer til dette passionerede forløb for dig som er klar til at ha´det godt!

Louise


Pris og praktisk:


Tid og dato aftaler vi sammen. Sessionerne foregår i New Light Healing Studio på Chr Havn.

Pris:  5000,-  Book herDu kan kombinere forløbet med ekstra healingsessioner på briksen, hvis du føler at din krop får behov for det. Det betales oveni.


Kontakt mig med spørgsmål og/eller tidsbestilling.

Louise: 26 83 90 97


ps 

Abonnements aftale med Louise: Du kan altid ringe til mig, eller skrive og få min hjælp, også akut når det er muligt. Jeg regner sammen løbende hvor meget tid vi bruger i telefonen og du betaler sammenlagt pr time 800kr. Du bestemmer selv hvor længe vi snakker.


© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing