Behandling af angst og stress

Jeg har mange års erfaring med at afhjælpe følelser af afmagt, utilstrækkelighed, stress og utryghed/angst. Jeg behandler både børn, unge og voksne.

Når livet giver een angst, lærer man måder man tilpasser sig til angst, så det føles mere overskueligt, men det kræver uanede mængder af energi at opretholde sin tilpasning og ender ofte med at man simpelthen stresser sig selv mere end man kan tåle. Mna kan komme ud på mange former for skråplaner indeni sig selv for at kunne holde til livet.  Den spiral kender de fleste, men hvordan får man den modsatte og positive spiral igang?

Det er hvad jeg hjælper og støtter dig i. 


Hvad er en session hos Louise:

En session med mig om dette emne vil altid være tilpasset hvad jeg fornemmer passer for dig og jeg respekterer selvfølgelig din bevidsthed og dine behov og dit tempo for hvad du kan rumme.

Vi snakker først om din situation, og om dine følelser og om hvordan dit liv ser ud nu. Vi finder ind til hvordan du ønsker dit liv skal føles, og jeg hjælper dig med at mærke det som er svært. Jeg har en godt udviklet sans for indføling og for at stille de spørgsmål der skal til så vi kommer frem til noget DU kan bruge.

Nogle gange er angst viklet ind i den fysiske krop og du kommer på min kropsbehandlings- briks (altid med alt tøjet på) og jeg healer dig. Healing er noget man ikke rigtig kan forklare. Det skal mærkes, føles som lethed, som indre lys og gennemstrømning af sandhed og klarhed. Nogle mennesker med stress og angst har det faktisk bedre med at modtage healing end med at samtale. De føler nogle sandheder i healing situationen, som gør mere end ord.

Hele sessionen vil munde ud i at du mærker dig selv bedre, at du erkender nogle faldgrupper i dit sind som du fremover kan være mere bevidst om.

 Mest af alt er det en indre process som jeg selv kender rigtig godt og som jeg synes er essentiel for livet: at kende sig selv og håndtere sine følelser bedre.


Pris 800 kr.

Kærligst Louise


© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing