BABY og BØRNE HEALING   feedback


Sessionen hos dig hjalp mig rigtig meget mentalt til at kunne hjælpe Nohr bedre - dels om aftenen, dels med afføring og prutter. 

Vi har haft nogle væsentligt bedre aftener, efter vi var hos dig. Han bliver stadig lidt pylret nogen gange, men det er blevet meget bedre. 

Så tusind tak for din hjælp og for at lytte. Det var rigtig rart. 


K


Tak for i onsdags - det var et super godt og givtigt besøg vi havde hos dig. Det jeg især gik derfra med var en følelse af, at det alt sammen nok skal gå! Min dreng er jo en sund, rask og dejlig lille fyr på alle måder, så det er dumt at gå og bruge så meget krudt på at fokusere på ting der i princippet er ligegyldige- og SÅ dejligt at høre det med hans baghoved, det var jeg simpelthen så glad for at høre! Det kan jeg mærke har lettet mig rigtig meget. 


Og da J gik bananas i barnevognen idag da vi var på tur med mødregruppen og jeg måtte have ham panik op ad vognen og over i bæreselen mens de andre mødre pænt stod og ventede med deres rolige unger tænkte jeg: nå ja, J har da lidt karaktér! Og så jokede jeg lidt med det, og det var rigtig rart, istedet for at stå og undskylde og komme med forklaringer osv. osv.

Så det kan på ingen måde udelukkes at det er mig der har brug for en tur på briksen næste gang ;-) 

Kh E


Det går rigtig godt hos os - efter vores besøg hos dig kunne jeg på en eller anden måde slippe al den bekymring og uro der havde hobet sig op i mig, og jeg slappede meget mere af i at min baby nu er engang er som han er, både personlighedsmæssigt - og hoved-formsmæssigt! (og så synes jeg også hans baghoved er blevet væsentlig pænere!).


Så tak for et givtigt besøg, det var lige hvad vi (jeg!) havde brug for!


Kærligst E


TAK for sidst og for en helt fantastisk behandling i mandags <3

Vi snakkede om børnemeditation/healing, og som lovet får du lige mine tanker om, hvad sådan en workshop kunne indeholde:


- Jeg elsker det rum og den ro, som opstår, når man enten mediterer eller dyrker yoga med andre. Et fredfyldt rum med god energi og ro. Jeg prøver at få tid til afspænding i min hverdag, men det er svært at gøre det med lille baby - måske har du nogle tips til, hvordan man kan gøre det med et barn. Samtidig kunne det være fedt at prøve en guidet energiudveksling mellem mit barn og jeg. Altså hvor du guider og vi lader vores fokus og energi følge din guidning. Med søvnmangel og alt det som følger med at blive mor, kan det godt være svært at holde fokus og energien flyder ikke altid så frit, som når man er i sit "bedste jeg" ;)

Formålet med det hele er at finde ro og fred - både for mor og baby. I hverdagen bliver man hele tiden udfordret og det kan være svært at fastholde en ro. Så en god grounding til at klare hverdagens udfordringer kunne være skønt :)


De kærligeste hilsner

Hanne © Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing