Efterfødselshold

IMG 4822


På flere smukke, ærlige og inderlige opfordring har jeg skabt et nyt efterfødselshold som har fokus på det jeg blir opfordret til og også selv elsker, se nedenfor. Der er selvfølgelig altid plads til at dine  nu-og-her-udfordringer og behov kan blive udtrykt og taget med i programmet. 

Vi vil arbejder hver gang med elementer af Rebozo til babyer, Healing/Lydhealing, Meditation, Yoga og Bækkenbundstræning. Det er intentionen at du går herfra med mere ro, god samvittighed overfor din krop og med en god kærlig forbindelse til din baby.

Jeg ønsker at du får nogle nye perspektiver med hver gang og også føler dig støttet i at skabe dig nogle nye gode vaner.


PRIS OG PRAKTISK:  

Betaling for holdet ( 4 gange på 1,5 t):  1100,- kr.  

Jeg har plads til 4 mødre+deres baby pr hold. 

Minimum 3 tilmeldte for oprettelse holdene. 

Tilmelding til et hold sker med betaling på Myshop 57897  og sms til mig 26839097.


DATOER:

- Torsdags morgenhold (hold TO1) kl. 9.30-11 

Datoer: 16/9, 23/9, 30/9 og 7/10.


næste hold på plakaten:


- Tirsdags morgenhold (hold TI1) kl. 9.30-11 

Datoer: 5/10, 12/10, 19/10 og 26/10


ADRESSE:

 Dronningensgade 54. 5. sal dør 3, chr havn. Her er elevator.

Medbring selv din yogamåtte, tæppe, pude mm til baby. Opfordringer:

- Noget med bækkenbunden, men også noget “mental/meditations-træning.” Noget “Find-tilbage-til-din-indre-ro-selvom-du-er-blevet-mor.

F


- Jeg elsker det rum og den ro, som opstår, når man enten mediterer eller dyrker yoga med andre. Et fredfyldt rum med god energi og ro. Jeg prøver at få tid til afspænding i min hverdag, men det er svært at gøre det med lille baby - måske har du nogle tips til, hvordan man kan gøre det med et barn. Samtidig kunne det være fedt at prøve en guidet energiudveksling mellem mit barn og jeg. Altså hvor du guider og vi lader vores fokus og energi følge din guidning. Med søvnmangel og alt det som følger med at blive mor, kan det godt være svært at holde fokus og energien flyder ikke altid så frit, som når man er i sit "bedste jeg" ;)

Formålet med det hele er at finde ro og fred - både for mor og baby. I hverdagen bliver man hele tiden udfordret og det kan være svært at fastholde en ro. Så en god grounding til at klare hverdagens udfordringer kunne være skønt :)

Hanne 


© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing