ANMELDELSER og TILBAGEMELDINGER fra Fødselsforberedelses Kurset


‘Det var med stor tillid, og ikke mindst høje forventninger, at jeg besluttede mig for at følge Louises fødselsforberedelse, da jeg blev gravid med min anden søn. Netop som andengangsfødende havde jeg et stort behov for at ‘angribe’ denne fødsel på et mere spirituelt plan og ikke blot ‘køre på rutinen’. Her vidste jeg, at Louise ville være perfekt med hendes spirituelle tilgang samt faglige baggrund som jordemoder - den helt perfekte kombination.


Louise har gennem sin direkte (og kærlige) facon, sin indsigt i livet og sin meget fintfølende fornemmelse for mine behov og ikke mindst sindstilstand i øjeblikket forberedt mig ikke blot på fødslen, men hun har også formået at forberede mig på mit liv som mor og det liv, jeg ønsker at leve, når tre bliver til fire. 


Ved selve fødslen kunne jeg høre Louises gode råd, mens jeg koncentrerede mig om min vejrtrækning og mine healende sten, som jeg havde i en lille pose om håndleddet. Selvom det gjorde vanvittig ondt, og jeg svor aldrig at skulle udsætte mig selv for dette igen, kom jeg igennem fødslen med accept, tillid og kærlighed - præcis som Louise og jeg havde talt om forinden. 


Af hjertet tak for et skønt forløb. Louise - du er en stjerne, og jeg giver dig min varmeste anbefaling. Jeg håber, at vores veje snart vil krydses igen.’


KARINA


Mange mange tak for idag.. det var lige vendepunktet for mig, for at komme lidt ovenpå, iforhold til en masse tanker der har hobet sig op de sidste 3 måneder. Som jeg sagde efter at vi havde bevæget os, jeg følte at jeg havde meget højt til loftet og at jeg bare skulle ud og cykle.. det gjorde jeg også, hjem og sov 😂 Jeg syntes det var nogle vigtige ord vi fik sat på de tanker vi kvinder kan gå rundt og føle os fastlås i og at vi var så et intimt hold …  gjorde at man turde vise følelser. Dit åbne, kærlige og humoristiske sind er fantastisk og en hjælpende hånd for os gravide. Jeg følte mig hørt og lyttet til. Jeg er vild, med at du er jordemor og har den tilgang til faget angå krop og sind!! 

I dag er jeg åben og føler mig inspireret til at møde de tunge dage på en ny måde 

Knus Kristina 


Kære Louise!


TAK 💜 for fødselsforberedelses-modulet igår. Var rigtig dejligt igen at tune ind i dit rum, med din fine energi og måde at støtte og lære os om den vigtige forberedelse til vores store og kommende oplevelse. Gav mig en følelse af styrke og glæde.

N.Tusinde tak for en fantastisk formiddag i  dejligt selskab ! Jeg nød virkelig hvert eneste øjeblik fra bevægelse til gode samtaler og den bedste guidede meditation . Og så dit evig smittende gode humør og gode energi,jeg tog hjem lettet og afslappet og med en fornemmelse at det hele nok skal gå godt,jeg vil klart anbefale et længerevarende forløb til de gravide jeg kommer forbi og jeg mærker klart at man er i trygge hænder hos dig på mange måder som jordmoder . Mange tak igen fordi jeg fik chancen for at være med ,jeg kommer tilbage helt sikkert 😊© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing